Egy mai motoros naplója

motorozzvelem

2018. júl 14.

Triumph Bonneville T 120 teszt.

írta: Misi Mágus
Triumph Bonneville T 120 teszt.

James Bond is ilyennel motorozik. (amikor épp nem a világot menti meg)

Steve Mcqueen, Marlon Brando. Ez a két név szinte összeforrt a Triumph márkával, mindig őket emlegetik. Pedig Pierce Brosnan, Daniel Crage, Richard Gere, Clint Estwood, vagy Tom Cruise is szívesen gurul a brit márkával. Pont én ne próbálnám ki??

daniel_crage.jpg

A teszthez hozzájárultak az olaszok is, mert egy 500-as ABARTH révén ismerkedtem meg Norbival, aki egyből igent mondott, mikor megkérdeztem: "tudsz adni tesztmotort?" Választhattam volna mást is, de ez az igazi vintage modell nagyon bizgatott. A tesztalany gyakorlatilag zsír új volt, 400 km-el kaptam meg. A tankon ott volt az instrukció a bejáratáshoz, ez jópofa ötlet, illik a régimódi stílushoz. És ez még csak a kezdet...

img_3771.JPG

Be is tartottam, de igazából 4000 fölé nem is kell forgatni.

Szombaton a ...

Tovább Szólj hozzá

triumph bonneville t 120 teszt triumph budapest

2018. júl 11.

Albánia és a Balkán legjava. 6.

írta: Misi Mágus
Albánia és a Balkán legjava. 6.

Ezt a túrát semmi sem fogja űberelni. Hazafelé.

Hatodik nap, Ohrid Macedónia-Nis Szerbia

Az éjszakát kevés alvással töltöttem, de egy barátom azt szokta mondani: „aki sokat alszik, keveset él!”. Azért egy-két óra biztos összejött, de ha mocorogtam, mindig leestek rólam a hűtő üvegek. Hajnalban már nagyban pakolásztam, az öltözéssel nem ment el sok idő. Lementem láncot fújni, de már is más javában dolgozott. Csak most tudtam meg, hogy az egyik FJR este feldőlt a parkolóban, és letört róla a gyári hátsó doboz, azt próbálták vissza kendácsolni valahogy. Mondom, fekete szombat volt.

Kicsit terminátoros volt a mozgásom, reggelre ott is fájt, ahol este még nem. De sikeresen felkötöttem a táskát hátra, aztán mentem reggelizni. Itt is remek kaját adtak, jól belaktam, hogy legyen ...

Tovább Szólj hozzá

motorostúra CB 1000 R Motorstúra Albániába Motorostúra a Balkánon MotoAvantura

2018. júl 09.

Albánia és a Balkán legjava. 5.

írta: Misi Mágus
Albánia és a Balkán legjava. 5.

Egy nehéz nap éjszakája.

Van amikor kiadja, a legtöbbször kiadja, de ez most nem adta ki. Jó sokszor visszanéztem a filmet, de nem jöttem rá, pontosan mi is történt. Valószínűleg egy aszfalt gyűrődés dobta meg az első kereket, és átsodródtam a másik oldalra. Az első kocsit azért sikerült kikerülni, mert a másodikat néztem, de arról a nyomorult Corsáról már nem tudtam levenni a tekintetem. „Oda mész ahová nézel!” Minden Safety gyakorlón elmondják 20-szor. Én is tudom. De ez nem adta ki, akkor sem. Szerencsére a sebesség nem volt nagy, valamit próbáltam korrigálni az utolsó tizedmásodpercben, ezért a bal elejét kaptam el, ott elég sok a műanyag.

img_3666.JPG

Dolgozik a rend őre.

Én átrepültem a motor felett, a jobb tükör megütötte a mellkasomat, és a jobb ...

Tovább Szólj hozzá

albánia Motorstúra Albániába Motorostúra a Balkánon motoros baleset albániában

süti beállítások módosítása