Egy mai motoros naplója

motorozzvelem

2013. júl 14.

Bohém túra. 2. rész

írta: Misi Mágus
Bohém túra. 2. rész

Üdv Mindenkinek

A fantasztikus kávézás után továbbindultunk, nagyon szép környéken motoroztunk, rengeteg tó van erre, az utak is rendben vannak. Ebéd környékén megálltunk tankolni, na itt volt egy kis izgalom, az egyik lány feldőlt a kúton egy álltó helyében, de az ijedtségen kívül nem lett semmi baja. A motornak sem, gyorsan felkaptuk és lábra tettük. A  kisváros ódon főterén beültünk egy szimpi kajáldába enni. Én rántotthusit ettem, Szilárdék tatárt kértek, de a pincércsaj igazi bifszteket hozott nekik, aztán mire megjött a nyershús, már mindenki túl volt az evésen. Azért persze megvártuk őket. Bohemia túra 2013 052.jpg

                  A TATÁR. NEM SAJNÁLTÁK A FŰSZERT.

Bohemia túra 2013 056.jpg      MI VOLTUNK A NAP LÁTVÁNYOSSÁGA.

Kajálás után ...

Tovább Szólj hozzá

motoros motor sör motorostúra motorozás motorosok Rhinotours motorozzvelem.blog.hu

2013. júl 12.

Bohém túra. Első rész.

írta: Misi Mágus
Bohém túra. Első rész.

Sörtúra a ROSSZCSONTAL!!!

Üdv Mindenkinek

Június végén elmentem a Rhino Tours-al egy 4 napos szlovák-cseh-osztrák túrára.

Mint egy társas út, szállás reggelivel, "idegenvezetés", fakultatív programok, 4 nap, 3 éjszaka 240 euro. Azért ennyire nem volt "száraz",kezdem az elején.

Rég óta tervezgetek egy cseh-német túrát, Prágát megkerülve fel Szászsvájcba, majd vissza Csehország legszebb részén, Ausztrián át haza. Kb 1500km. De nem találtam társat, vagy nem ér rá senki 5 napig motorozni, vagy  lecsó nincs rá. Így aztán amikor olvastam a Rhino Bohémia túrájáról azonnal jelentkeztem, mert ez az én útvonalam "lájtosab" verziója. Legalább gyűjtök tapasztalatot, ha végre összejön az én nagy túrám. Gyűjtöttem is gazdagon!!

Na szóval. 27.-én reggel ...

Tovább Szólj hozzá

motorostúra Rhinotours motorozzvelem.blog.hu

süti beállítások módosítása