Egy mai motoros naplója

motorozzvelem

2014. júl 05.

Zakopánéban a Rhino-val. 2.

írta: Misi Mágus
Zakopánéban a Rhino-val. 2.

Üdv Mindenkinek.

Szóval azt akartam kideríteni, igaz-e a legenda, hogy az elfogyasztott "táncos" sör mennyiségével egyenes arányban nő-e a fejfájás. Jelentem igaz! De lehet hogy a magaslati levegő, vagy a hideg is belejátszott. De ízre jó volt.

táncos.jpg

                  A híres táncos sör, valamikor nálunk prémium márkának számított.

 

Vacsora után megnéztük a várost, meglepően sokan voltak, pedig nincs is síszezon. Nagyon hangulatos városka a rengeteg faházzal, sajtárussal, kiülős vendéglővel. Elsétáltunk a sajtpiacig ami még nyitva volt este 8-kor. Soma vett néhány sajtot, megnéztünk egy bungee ugrást, aztán indultunk vissza. Bementem egy közértbe, hogy vegyek eredeti boci karamellát, meg néhány "táncost". Mindent ...

Tovább Szólj hozzá

motoros motor motorostúra motorozás motorosok Rhinotours motorozzvelem.blog.hu

2014. júl 04.

Zakopa feleségénél jártam !

írta: Misi Mágus
Zakopa feleségénél jártam !

Zakopane a Rhinoval.

Üdv Mindenkinek.

Régóta készülök Zakopánéba, de mindig közbejött valami. A Rhino csinált egy kétnapos túrát, nagyon baráti áron, 78 euró-ért vacsora, szállás, reggeli, és persze a szervezés-vezetés. Szombat vasárnap, nem kellett szabit kivenni. Reggel 8-kor volt az indulás, az M3 KFC parkolóból, 21 motorból állt volna a konvoj. Talán sose értünk volna oda, ha Szilárd "parancsnok" nem dönt úgy, hogy három csoportba osztja a népet. Én egy Soma nevű srác csoportjába kerültem Gabi haverommal az ukrán fiúval, akivel tavaly a cseh túrán ismertük meg egymást. Lecserélte Ő is a 600-ast egy FZ1 Yamahára, bent van a klubban, az ezresek klubjában.

zakopane-bohemia 005.jpg

      Check point KFC.

Balassagyarmatnál szusszantunk egyet, aztán húztuk tovább ...

Tovább Szólj hozzá

motoros motor motorostúra motorozás motorosok Rhinotours motorozzvelem.blog.hu

süti beállítások módosítása