Egy mai motoros naplója

motorozzvelem

2020. nov 19.

Difi Firenze 2, motoros dzseki, és Difi Fiji, esőruha teszt.

írta: Misi Mágus
Difi Firenze 2, motoros dzseki, és Difi Fiji, esőruha teszt.

Lehet meleg, jöhet hideg, eshet eső, nem gond, csak jól kell öltözni hozzá.

Áprilisban kaptam a ruhákat a  SHOX  motoros áruháztól, akkor még az északi sarkköri túrára. A járványhelyzet miatt a nagy túra elmaradt, de a motorozás nem, így mindenféle időjárási körülmények között kipróbálhattam a dzsekit, az esőruha szerencsére ritkán kellett. 

firenze2.jpg

Itt még szép új a jakó. A gyári hátprotektor imitációt, azonnal cseréltem egy, szintén a SHOX-nál kapható, SAS-TEC SC-1 gerincprotektorra.

Az első komolyabb megmérettetés a júniusi szlovén túrán jött el. Épp, hogy nekivágtunk a túrának, elkezdett esni az eső. Nem zuhogott, nem is éreztük úgy, hogy esőruha kellene, de Pomáztól Esztergomig folyamatosan esett. Az a fajta eső, amikor pár kilométer alatt csupa dzsuva leszel, de nem ázol át. Ismerős?

img_9695.JPG

...
Tovább Szólj hozzá

motorozzvelem.blog.hu shox motoros áruház difi firenze 2 ax dzseki difi fiji esőruha motoros esőruha motoros textil dzseki

2020. nov 16.

Motorozzvelem, könyv formában is.

írta: Misi Mágus
Motorozzvelem, könyv formában is.

Második, bővített kiadás.

Én szeretem a papír tapintását, illatát. Ha Te is, akkor jó ha tudod, hogy elkészült a  motorozz velem!    című könyvem második, bővített kiadása. Ebben már benne van a tavalyi El Camino túra mellett, néhány nosztalgikus régi (nagyon régi) történet is. A könyvet a motoroskönyv.hu oldalon tudod megrendelni, személyesen pedig a SHOX motors áruházban, vagy a nagyobb könyvesboltokban veheted meg.  Nem akarok tippeket adni, de közeleg a karácsony!!!

motorozz_velem_fb_hirdetes_4.jpg

Jó olvasgatást kívánok.

https://www.motoroskonyv.hu/konyvek/Motorozz-velem-Egy-mai-motoros-naploja/12

nemet_misi_fotor.jpg

 

Tovább Szólj hozzá

shox Rhinotours motorozzvelem.blog.hu motoroskönyv.hu

süti beállítások módosítása