Egy mai motoros naplója

motorozzvelem

2011. nov 20.

Lillafüred, a tuti túra, 2X.

írta: Misi Mágus
Lillafüred, a tuti túra, 2X.

                   Lillafüred, a Tuti túra, 2X

 
Már sokszor nekiindultunk Szilvásváradnak, de sose jött még össze. Most se. Viszont lett belőle Lillafüred és nagyon nem bántam meg. Persze ez is nehezen indult, de aztán nagyon bejött. Annyira hogy két hét múlva megcsináltuk újra. De inkább az elején kezdem.
Általában öten szoktunk együtt motorozni , de valaki mindig hoz még valakit. Elkezdtem a szervezést a Magyar Nagydíj napjára. Az időjárás „érdekes” volt egész héten, és nem javult meg vasárnapra sem.
Úgy nézett ki hogy tíz motorral indulunk Szilvásváradra, ez már komoly csapat, a fele új ember mindenféle géppel. Vasárnap reggel szakadt az eső Dunakeszin, a találkozó Fóton volt megdumálva reggel 8-ra.
...
Tovább Szólj hozzá

motor lillafüred motorostúra motorozás

2011. nov 20.

Beköszöntő Lillafüredi túraleírással

írta: Misi Mágus
Beköszöntő    Lillafüredi túraleírással

 

 Üdv mindenkinek

Nem vagyok még rutinos ebben a műfajban, ez az első bejegyzésem.Nézzétek el ha bénázok egy kicsit.

Elég régóta motorozom(a 70-es évek óta), jó sok élményem és tapasztalatom van amit megosztanék azzal akit érdekel.Én hobbi szinten motorozom, a vas ilyenkor letakarva várja a tavaszt,a jó időt.Nem vagyok versenyző, nem járok pályára, szeretek túrázni a haverokkal, jókat kanyarogni szép tájakon, jókat enni ha megállunk, és sokat sokat nevetni.Vagyis jól akarom érezni magam ha elmegyek motorozni, és ha lehet Ti is érezzétek jól magatokat motorozás közben, ilyenkor télen meg olvasás közben.Én naked párti vagyok a gépem egy 600-as Hornet, előtte egy 650 SV-m volt, azelőtt egy 1100-es Bulldog, és rövid ideig kipróbáltam ...

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása