Egy mai motoros naplója

motorozzvelem

2011. dec 25.

A figyelmetlen autós, és a türelmetlen motoros esete.

írta: Misi Mágus
A figyelmetlen autós, és a türelmetlen motoros esete.

Hogy ne járj úgy mint én.

 Üdv Mindenkinek

2005 június 24.én volt egy jó nagy balesetem. Ford Tranzit VS Yamaha Bulldog. Elmesélem hátha segít nektek elkerülni a hasonló eseteket.

Jó idő volt, igazi kánikula,lemotoroztam Tatára a Yamaha Top-hoz,hogy vegyek egy rendes protektoros bőrdzsekit.Tőlük vettem a motort is,(rendes társaság) kellett egy kabát, jó volt az ára, jó volt az idő, nosza rajta. Szombat délben megköttetett az üzlet, és elindultam vissza.

Halkan megjegyzem ,hogy odafelé valami eldobható szarban mentem, ha a baj akkor történik...Szóval beöltözve elindultam visszafelé a régi 1-en, de nem siettem,gondoltam kerülök egy kicsit és letekertem Esztergom felé. Jó kis kellemes út van arra, egyik kanyar a másik után, ez kell a dolgozónak. Fülig ért a ...

Tovább Szólj hozzá

motoros motor motorozás balesetek motorozzvelem.blog.hu

2011. nov 27.

Fejfák az utak mellett.

írta: Misi Mágus
Fejfák az utak mellett.

 Üdv Mindenkinek

Ez már régóta bennem van,de most kiírom magamból.

Mindannyian láttatok már az utak mellett fejfákat, síremlékeket. Én Dunakeszin lakom, ha bemegyek Pestre, bármelyik útvonalon megyek fejfákat látok az út mellett. Nem szeretem!! Rossz érzéssel tölt el. Ha autóval megyek akkor is, de motoron még inkább. Nagyon szomorú ha valaki meghal az úton, NAGYON!!! Nem kellene!!! Senkinek nem kellene meghalnia az utakon!!! De emberek vagyunk, hibázunk, néha végzeteset!!! És lassan már ott tartunk, hogy ha elmegyek motorozni, minden kanyarban fejfát látok. Én élvezetből, az örömért motorozom, szeretem ha bedőlök, szeretem ha fülig ér a szám egy jó szerpentin után, ahogy kigyorsítok, fékezek, sikerélményt nyújt egy jó kis ...

Tovább Szólj hozzá

motoros motorozás motorosok motorozzvelem.blog.hu

2011. nov 20.

Lillafüred, a tuti túra, 2X.

írta: Misi Mágus
Lillafüred, a tuti túra, 2X.

                   Lillafüred, a Tuti túra, 2X

 
Már sokszor nekiindultunk Szilvásváradnak, de sose jött még össze. Most se. Viszont lett belőle Lillafüred és nagyon nem bántam meg. Persze ez is nehezen indult, de aztán nagyon bejött. Annyira hogy két hét múlva megcsináltuk újra. De inkább az elején kezdem.
Általában öten szoktunk együtt motorozni , de valaki mindig hoz még valakit. Elkezdtem a szervezést a Magyar Nagydíj napjára. Az időjárás „érdekes” volt egész héten, és nem javult meg vasárnapra sem.
Úgy nézett ki hogy tíz motorral indulunk Szilvásváradra, ez már komoly csapat, a fele új ember mindenféle géppel. Vasárnap reggel szakadt az eső Dunakeszin, a találkozó Fóton volt megdumálva reggel 8-ra.
...
Tovább Szólj hozzá

motor lillafüred motorostúra motorozás

2011. nov 20.

Beköszöntő Lillafüredi túraleírással

írta: Misi Mágus
Beköszöntő    Lillafüredi túraleírással

 

 Üdv mindenkinek

Nem vagyok még rutinos ebben a műfajban, ez az első bejegyzésem.Nézzétek el ha bénázok egy kicsit.

Elég régóta motorozom(a 70-es évek óta), jó sok élményem és tapasztalatom van amit megosztanék azzal akit érdekel.Én hobbi szinten motorozom, a vas ilyenkor letakarva várja a tavaszt,a jó időt.Nem vagyok versenyző, nem járok pályára, szeretek túrázni a haverokkal, jókat kanyarogni szép tájakon, jókat enni ha megállunk, és sokat sokat nevetni.Vagyis jól akarom érezni magam ha elmegyek motorozni, és ha lehet Ti is érezzétek jól magatokat motorozás közben, ilyenkor télen meg olvasás közben.Én naked párti vagyok a gépem egy 600-as Hornet, előtte egy 650 SV-m volt, azelőtt egy 1100-es Bulldog, és rövid ideig kipróbáltam ...

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása