2018. jan 21.

Újévi meglepetés!!!

írta: Misi Mágus
Újévi meglepetés!!!

Halihó!

Ez még nagyon hiányzott a vasról! Ami igazából tetszett az megfizethetetlen volt (pl. a Bódis), ami meg megfizethető volt, az nem tetszett. Azért 3-4-5-600000 forint kurva sok pénz egy kipufogóért. Ezt szilveszter napján találtam a neten megbújva, valaki megosztotta valakinek a hirdetését, kicsit nyomozni kellet, de sikerült beszélnem a sráccal akinek a kezében volt a cucc. Január elején mentem is érte, hiányos volt a szett, de a dob és az összekötő cső megvolt. A rögzítő idomot legyártottam én, az alsó takaróból meg sikerült venni egy originál darabot. Picivel 100 alatt megállt. JUHHÉJ!!!!!

img_2616.JPG

Takaró idom nélkül...

img_2643.JPG

Takaró idommal. Ez azért kell ide.

A hangja nagyon kellemes lett, jól hallható, de nem ordít. És kiba jól néz ki, én kifejezetten a dupla csőre gerjedek. A "budget" kipufogók, mint az IXIL, vagy a MIVV Double Gun, túl kicsik. Azokat lehet 100-150000 között megvenni, persze újonnan. Ami még nagyon bejött, az az LASER Extrem, de az csak megrendelésre van az X Bike-nál.

laser_xtreme.jpg

Egy ilyenről még tavalyelőtt lecsúsztam.

Most ott tartok, hogy -elvileg- tökéletes a vas. Ja igen, az ülést viszem még komfortosítani, és aztán már tényleg csak apróságok lehetnek. Ja. Persze. Hm...

Aki ilyenkor is gurul annak nagy respekt, de ne felejtsétek: HAZAVÁRNAK!!!

A Mágus.

 

 

Szólj hozzá

motor CB 1000 R