2015. jún 17.

"Rövid Hírek"

írta: Misi Mágus
"Rövid Hírek"

Sziasztok.

Van pár apróság amit elmesélnék. Először is, elkészült a logónk!!!! A lányom csinálta, sokat mekegtünk rajta, de piszok jó lett!!!! Ime:

t_5-2.jpg

A színek a motorjaink színét jelzik, szóval csere esetén bajban leszünk. De egyelőre mindenki elégedett.

Más. Szombaton volt pár negatív élményem. A Bestia jobb első telószárán megjelent pár zárvány folt. Meg persze egy kis olaj is. Ezzel foglalkozni kell, nosza felmotoroztam a Dreambe, hogy a Komlós Attila mondjon rá valamit. De amit mondott az nagyon nem tetszett. Szerinte flexeltek a motor mellett, és a szikrák okozzák a kis krátereket. Flexeltek baszki, amikor éppen csak hogy nem alszom vele??? Flexeltek, de a szikrák csak 3 négyzetcentiméteren érték, alatta, felette, mellette nem??? Nehogy megforduljon esetleg a fejemben, hogy szavatosság, vagy ilyesmi. Nem esett jól, de túlélem, elviszem a 9. kerületbe az Öhlins szervízbe és ők majd faszán megcsinálják. Na jövök hazafelé, az Andrássy út elején áll 5-6 chopper a zöldre várva, köszönök nekik udvariasan, előre, hát egyik se emelte fel a kezét, még csak az ideg se rándult meg egyiknél se! Na ez szarabbul esett mint amit a Komlós mondott. Volt már negatív tapasztalatom a chopperesekkel, de ez akkor is gáz. Gondolom mentek Alsóörsre az övéikhez, de szerintem nem ciki fogadni egy egyszerű motoros üdvözlését. Nem akarok álltalánosítani, és akinek nem inge magára ne vegye, de kapja be MINDEN GYÖKÉR aki felsőbbrendűnek gondolja magát! Ennyi!

A hétvégén tolunk egy Aggteleket, talán Tibike is el tud jönni(ő egy tök normális Harley-s), Lali se volt még az idén, lehet hogy Karcsi is jön a VFR-el, jó bulinak ígérkezik. Jó motoros hőmérséklet várható, 25 fok a legideálisabb a motorozáshoz. Már alig várom.

Nagyon friss hír: az egyik írásom megjelenik nyomtatásban a Motor Age magazinban!!! Az újság ingyenes, hozzájuthattok a nagyobb motoros boltokban! A következő számban benne leszek, KIRÁLY!!!!!!!!

motor-age-cop-pag1.jpg

És végül egy egy kép aminek az lehet a címe: Hondák a felső polcról!

dsc05666.JPG

1000, 1100, 1200, 1300. Szépen sorban.

Üdv. Mindenkinek, sziasztok, a Mágus.

 

 

 

 

Szólj hozzá

motoros motorosok Motor Age