2015. jan 31.

HALIHÓ!!! Mindjárt Tavasz van!!!!!

írta: Misi Mágus
HALIHÓ!!! Mindjárt Tavasz van!!!!!

Üdv. Mindenkinek.

Végre vége a januárnak, nemsokára itt a TAVASZ!!!! Csupa nagybetűvel, nagyon várom már.

Januárban nem sok minden történt, feltettem az akksit csepptöltőre, hogy virgonc legyen ha kell, meg eladtam a Mugen cordura kabátomat. 

Ja, meg felkerült az álommotor listámra egy újdonság, a BMW S 1000 XR! Ne kövezzetek meg a BMW miatt, de ez tényleg k@rva jó moci lehet. 160 paci, ez kell a dolgozónak!!!

Egy ilyet kéne tesztre szereznem az idén, ez a tervem, de lehet hogy kiröhögnek a Wallisnál ha bekopogok, hogy:  kérek egy ilyet a hétvégére, tesztet írok róla a blogomon. De azért megpróbálom!2015-bmw-s1000-xr.jpg

Azért ezt Ti is beengednétek a garázsotokba ugye???

 

Szóval kell vennem egy új kabátot a hideg nedves időkre, ma el is megyek a Szallerbeckhez körülnézni, hátha eredeti Hondás cuccot találok. A Wilker februárra ígért nagy ruha szállítmányt, szóval még nem késtem le semmiről. Találtam egy érdekes képet a tavalyi Polo katalógusban, eső és szél ellen nagyon jó védelem. De egy nakeden? Még emésztenem kell, de lehet hogy ezt meglépem az idén. Tényleg jól védi a kezet a hideg és a hideg víz ellen, és kettő perc alatt lehet le-fel szerelni. Íme:

cobra.jpg

Mivel  az a mániám, hogy nakaddel túrázom, jó opció lehet. És ez másnak is eszébe jutott.

Sajnos nincs a Szallerbecknél se kabát a méretemben, de találtam egy nagyon jópofa kabátot emészthető áron, ők is várják a szállítmányt. Szélálló, vízálló, szellőztethető, és rajta van a Honda logo is.

1960.jpg

 

Talán lesz piros fekete is. Ideális túradzseki.

 

Tavaly már az egész szezont szemüvegben motoroztam végig, de kellett egy új kukker mert 0.25-öt romlott a szemem. Ha ilyen gonddal szembesültök, vigyétek a sisakot az optikushoz, mert nagyon fontos hogy a szemüveg kényelmes legyen a sisak alatt. És egyáltalán be lehet-e a dugni az ablaknyíláson a füled mögé a szemüveget. Az a jó amelyiknek viszonylag egyenes és vékony a szára! Ne akkor derüljön ki amikor motorozni indulsz, hogy nem passzol a bukóval. Nem érdemes olyan lencsére kiadni egy csomó lóvét ami fényre sötétedik, mert a plexik már mind uv szűrősek, nem lesz belőle napszemüveg. Ezt az optikusok nem nagyon említik meg, mert drága opció, jól keresnek rajta. Autóban se működik, csak a szabadban, tehát meggondolandó.

Két hét múlva megyünk a Huligánokkal egy egynapos Safety Hungary gyakorlóra, ez lesz a harmadik, nagyon jó a szezon előtt formába jönni egy kicsit. Mindenkinek ajánlom, tényleg nem kidobott pénz. Mindig mutatnak valami újat, és sokkal magabiztosabban vágunk neki a következő szezonnak. Mindig jó a társaság, és az eső vagy a hideg se lehet gond, mert fedett pályás. Beszámolok majd róla.

Ezzel a kis rövid "szösszenettel" zárom soraim, és egyben a januárt is.

Vigyázzatok magatokra, sziasztok: a Mágus.

 

 

 

Szólj hozzá

motoros honda cb 1000 r Safety Hungary