2012. ápr 01.

Miért vagyunk alacsonyabb rendű állampolgárok 2.

írta: Misi Mágus
Miért vagyunk alacsonyabb rendű állampolgárok 2.

 Üdv Mindenkinek.

Végre megkezdődött a motoros szezon!!! Hurrá!!! A március szuper volt, űberszuper!!! DE!!! Mindig van egy de. Vissza kell hogy térjek a múltkori témához,legalábbis időlegesen. Ugye azt mondtam, hogy mi motorosok, autósok, mi GÉPJÁRMŰVEZETŐK nagyon-nagyon sok pénzt teszünk a nagy lyukas kalapba. Akkor miért kell ennyire szívatni minket ???

Egy példa.Tegnap Fóton egy fullra fóliázott öreg Vectrából fotóztak. Namármost. Nemrég azt olvastam egy motoros újságban egy ügyvéd írásában,hogy ez törvénytelen,sérti a jogaimat. Mert én nem egyeztem bele hogy fotó készüljön rólam.Ha kiteszik a  táblát, hogy mérnek, és én ennek dacára túllépem a megengedett sebességet, és egy feliratozott rendőrautóból leképeznek, akkor az jogos. De ha lesből, sunyin lefotóznak, akkor nem. Remélem igaza van az ügyvéd úrnak, mert erre fogok hivatkozni ha kijön a büntetés.

Aztán azt is elmagyarázhatná valaki, vajon miért kell telivágni az országot 30-as, 40-es táblákkal, ha csak azért nem hogy még jobban gatyára vetkőztessenek.Én tegnap repesztettem vagy ötvennel a tök néptelen úton, ahová 40-es táblát tettek ki. Tudom, "bűnöző" vagyok, de így is hármasban alapjáraton gurultam és elbambultam egy kicsit. Meglátom mi lesz.

A másik ami nyomja bögyöm. Az olyan gyalogátkelők ahol csak gyalogosok kelhetnek át az úton, és nyomógombos lámpát helyeztek ki. Ezzel nincs is bajom, de azzal már van, hogy egyetlen ember leállítja a 2-es számú főútvonalat. Dunakeszin három ilyen átkelő van, ma sikerült mindhármat elcsípnem egymás után, és mindig egy ember ment át. Ő megállíthatja a forgalmat, autók,buszok pöfögik a légkörbe mérgező gázaikat, 450ft-os üzemanyagár mellett. Ez nóórmális??? És most nem a gyalogosok ellen szólok, de azért aki beállította ezt a lámpát ÍGY, hát az........ Szóval mi lenne ha legalább öt gyalogosnak össze kéne gyűlni ahhoz hogy zöldre váltson a lámpa?? Vagy legalább legyen egy perc mire vált a lámpa! Mert ez így nem kóser! Az én utam is sietős, és ugye az én pénzemből épülnek ezek a remek dolgok. Mennyit füstölünk el ilyenkor országos szinten??? És mennyi idő vész el ilyenkor??? Ezen javítani kéne ILLETÉKESEK!!!!! Ezen lehetne ám spórolni!!!!!

Még valami aminek köze van az alacsonyabb rendű állampolgárságomhoz. A cigaretta. Én dohányzom. Szeretek dohányozni. De lassan a legutolsó rohadt bűnöző vagyok ha rá merek gyújtani. Pedig azért kíváncsi lennék mennyibe kerülne egy doboz cigi, adók nélkül? És a nemdohányzóknak jogai vannak, a dohányzónak, aki sok adót fizet, nincsenek. Hogy is van ez? Nekem miért nem lehetnek jogaim? Furcsa dolog ez, megint a nemfizetőket védik. De van egy ötletem! TILTSÁK BE A CIGARETTÁT!!!! És akkor le van a gond, nem lehet cigizni és punk-tum! Ezt persze nem merik megtenni (mekkora pénzről van szó!!!), pedig milyen egyszerű lenne. Csak nemdohányosok lennének, egy boldog szép nagy család!!! Addig viszont nem kéne minket eltaposni. Régen volt dohányzó és nemdohányzó vasúti kocsi, étteremrész, stb. Aki dohányzik menjen a dohányzó oldalra, aki nem,az a nemdohányzó oldalra. Ennyi, egyszerű ez. De a "boszorkány üldözést" ÚTÁLOM!!!! Azért mert dohányzom NEM VAGYOK ALACSONYABB RENDŰ ÁLLAMPOLGÁR !!!!!!!!! Ha kérhetem.

Hát ennyi mára, ez a nagy szél kifújta belőlem az empátiát, néha kell egy kicsit morogni.

 

Sziasztok, üdv mindenkinek:biciklisnek, gyalogosnak, nemdohányzónak, és Nekünk, a többieknek.

A Mágus. 

 

Szólj hozzá

blog motoros autós gyalogos dohányzó nemdohányzó motorozzvelem.blog.hu