2019. okt 30.

INDIAN FTR 1200 S teszt. Vaddisznón lovagoltam!

írta: Misi Mágus
INDIAN FTR 1200 S teszt. Vaddisznón lovagoltam!

Az év legmeglepőbb tesztmotorja.

VÉGRE!!!! Végre az Indian csinált egy nekem is tetsző motort. Végre bebizonyították, hogy van élet a cruiserek és bobberek után is, összedobtak egy igazán vagány bringát. Végre olvashattok egy olyan tesztet is, ahol nem lesznek bárgyú, indiánokra vonatkozó utalások.  És végül, végre megkaptam egy hétvégére az FTR-t az Ivanicstól, köszönet érte.

https://www.indianmotor.hu/indian-ftr-1200s


img_7308.JPG

México, Parlament, Indián, hétvége, KIRÁLY!!!

Október utolsó napos hétvégéjét nem is tudtam volna jobban eltölteni, mind egy ilyen pöpec motor nyergében. 

Kezdjük is mindjárt a nyereggel. Nagyon kényelmes! És nem csak az ülés, a lábtartó-kormány-nyereg háromszöget, valószínűleg egy olyan palira méretezték a mérnökök, mint ...

Tovább Szólj hozzá

Indian Ivanics motor Indian FTR 1200 Indian FTR 1200 S Indian FTR 1200 teszt

2019. okt 21.

Ducati Hypermorard. KÉRÉS!!!!!

írta: Misi Mágus
Ducati Hypermorard.   KÉRÉS!!!!!

Üdv. Mindenkinek.

Befészkelte az agyamba magát, hogy kéne nekem egy Ducati Hypermotard, amolyan "játszós", második motornak. A Honda marad a hosszútávú túrákra, és hogy kíméljem, az országon-városon belüli gurulásokra kellene egy másik vas. Megnéztem rengeteg videót, még a nagy kedvencem, a MOTOGEO-s Jamie Robinson szája is a füléig ért a Hyper nyergében. 

hypermotard950sp.jpg

Mivel nincs az ismeretségi körömben egy sem, és hiába írtam egy Ducati kereskedőnek, nem is válaszoltak, itt próbálkozom, hátha tud valaki kölcsönözni egyet, cserébe írok róla egy tesztet. Tehát, ha olvassátok ezt, és a garázsban áll egy HYPER, szóljatok!!!

Köszönöm: a Mágus.

Tovább Szólj hozzá

Ducati Ducati Hypermotard Hypermotard teszt

2019. okt 13.

Moto Guzzi V 7 Stone teszt. A KRÚZER!

írta: Misi Mágus
Moto Guzzi V 7 Stone teszt. A KRÚZER!

Ez nem is motorozás, ez Guzzizás.

A Moto Guzzi hiányzott még az olasz portfóliómból. Sokszor olvastam, hogy a Guzzi más, mint a többi motor, nagyon kíváncsi voltam, nekem átjön-e a Guzzi érzés. A motort Csaba barátomtól kaptam kölcsön, tehát nem kereskedői tesztmotor, hanem kifizetett, saját tulajdonú, nagy becsben tartott  paripa. KÖSZI A LEHETŐSÉGET CSABI!!!!!

img_7262.JPG

Klasszikus forma. És ezzel a henger elrendezéssel összetéveszthetetlen.

Valószínűleg van statisztika a Moto Guzzi tulajdonosok átlagéletkoráról. Ez a szám biztosan magas. Én személyesen négy Guzzist ismerek, a legfiatalabb 45 éves. Ehhez a márkához meg kell érni, le kell nyugodni. Én még messze vagyok ettől...

Szombaton csoda idő volt, az isten is motorozásra teremtette, egy Dunakanyar-Nógrád karikát ...

Tovább Szólj hozzá

moto guzzi Moto Guzzi V7 Stone Moto Guzzi V7 Stone teszt