Egy mai motoros naplója

motorozzvelem

2016. dec 27.

2016 nem volt unalmas.

írta: Misi Mágus
2016 nem volt unalmas.

Sziasztok.

Ez az év tényleg nem az unalomról szólt, volt esemény vastagon. Az év eleje az 58-as túra előkészületeivel telt, ennyire precízen még soha nem terveztem túrát. Igyekeztem mindenre odafigyelni, rengeteg jegyzetet készítettem, nehogy kimaradjon valami. Kicsi lányom rengeteget segített, gyakorlatilag a teljes szponzor témát Ő csinálta. Megpróbálom sorba szedni az évet, de biztos sok minden kimarad majd.

Január elején volt egy igazi Öregfiúk találkozó a Csülökben, szinte mindenki ott volt az AKMK-ból. Ment a sztorizás, de nevezhetjük "hazudóverseny"-nek is, hiszen 40 év alatt színesedtek a történetek. Jó buli volt, 2008-ban találkoztunk utoljára, minden évben kellene egy ilyen.

img_1774.JPG

Bármilyen hihetetlen, ezek a nagyfaterok mind ...

Tovább Szólj hozzá

motoros motor motorozás motorosok Continental tökös ötös CB 1000 R

2016. dec 14.

VOLVO V 40 T2 AUTOMATA TESZT.

írta: Misi Mágus
VOLVO V 40 T2 AUTOMATA TESZT.

Fél prémium...

Sziasztok.

Megpróbálkoztam az autó tesztel, és mindjárt egy igazi tél szakértővel, egy Volvóval kezdtem.

img_3852.JPG

November végén jutottam egy hétvégére a Volvóhoz, péntek délutántól hétfő délelőttig volt az enyém. Még nyári gumik voltak rajta, de szerencsére hóval nem találkoztam. 1.5-ös benzines automata váltós Momentum felszereltségű autó volt, az a "fapad" feletti szint. A Kinetic az alap, a Momentum a második szint, a Summum a harmadik, és az  Inscription a csúcs, de rengeteg csomag van, amiből lehet válogatni, a határ -főleg árban- a csillagos ég. Ebben volt téli csomag, ülés és első szélvédő fűtéssel, mindkettő nagyon hasznos ebben a zimankós időben. Pöpec rádió is volt benne, nemcsak megtalálta a ROCK 95.8-at, de még ...

Tovább Szólj hozzá

auto Volvo V40 T2 teszt

süti beállítások módosítása