Egy mai motoros naplója

motorozzvelem

2021. ápr 24.

Beoltottak, különb ember lettem!?

írta: Misi Mágus
Beoltottak, különb ember lettem!?

Sci-fi, egy elképzelt jövőről, ami biztosan az oltás mellékhatása.

Megkaptam a második oltásomat. Az első nem nagyon viselt meg, de ez a második igen. A karom annyira fáj, hogy nem tudtam tőle aludni, és úgy érzem magam, mintha be lennék „lőve”. A drogok szerencsére elkerülték az életemet, de nincs jobb szavam rá. Pocsék a közérzetem, szédülök, hőemelkedésem van, és szinte sírni lenne kedvem.

Sírni? De hát miért? Hiszen védett lettem! Hiszen a védettséget igazoló kártyát, már az első szuri után, bő egy héttel kipostázták! Az persze már kiderült, hogy külföldi utazásra nem lesz jó, de ne is utazgassunk a világban össze-vissza, még hazahozunk valami mutánst. És a külföldiek se jöjjenek ide, nekik úgysincs ilyen, tehát nuku szállás, nuku kocsmázás. Ilyen a világon csak nekünk van, de ...

Tovább Szólj hozzá

2021. ápr 13.

Tényleg szar az olasz autó???

írta: Misi Mágus
Tényleg szar az olasz autó???

Fiat Grande Punto 1.3 Mjet, 15 évig tartó teszt.

2006-ot írunk. Michael Schumacher még versenyben van a Ferrarival, a nyolcadik világbajnoki címéért. A Casino Royale Bond moziban -most először- Daniel Craig alakítja a 007-es ügynököt. Egy euróért csak 250 forint körül kérnek a pénzváltók. Suzuki Swifteket ingyen is adnak (csak alá kell írni 10 évre a banknak). Natascha Kampusch megszökik, és elhangzik az Őszödi beszéd.

És még egy fontos esemény történt 2006-ban, megvettem életem első új autóját.

grande.jpg

Az első új autót, ami mi más lehetne, mint olasz, egy Fiat Grande Punto.

A típus 2005-ben jelent meg, és én azonnal szerelembe estem iránta. Mindig a kis autók vonzottak, szinte egyenes út vezetett idáig. Első körben én is hitelben gondolkodtam, de egy  váratlan szerencse, ...

Tovább Szólj hozzá

blog.hu fiat spqr motorozzvelem.blog.hu fiat grande punto fiat grande punto teszt fiat 1.3 mjet

2021. ápr 05.

Szereted, ha valami nagy dolog van a lábaid között?? Kawasaki Versys 1000 "S" 2020 teszt.

írta: Misi Mágus
Szereted, ha valami nagy dolog van a lábaid között?? Kawasaki Versys 1000 "S" 2020 teszt.

Randi hat év után. Ursula nem fogyott egy dekát sem...

2015 őszén, egy hideg hétvégén megkaptam tesztre az előző generációt, amibe akkor annyira beleszerettem , hogy rögtön meg is vettem. Dr Bubó asszisztensnője után Ursulának neveztem el. De pár együtt töltött hónap, és egy ötnapos hágótúra alatt rá kellett jönnöm, hogy a nagy túramotorok nem az én világom. Sem a fizikai adottságaim, sem a habitusom nem passzol az úgynevezett "GS" osztályhoz. Sok minden tetszett benne, de a túra után mégis azt kellett mondanom hogy: "ez nem az én motorom", így aztán gyorsan megváltam tőle. Ezt azért bocsátom előre, mert lehet, hogy ami nekem nem tetszik, az nem a motor hibája, hanem az enyém. Vagyis: "kezeljük helyén a dolgokat".

img_e0817.JPG

Majdnem akkora mint a Parlament!!

Néhány biztos változás a régihez ...

Tovább Szólj hozzá

blog.hu blog.hu címlap Kawasaki versys 1000 Kawasaki Ivanics motorozzvelem.blog.hu motorozzvelem kawasaki versys 1000 s

süti beállítások módosítása