2016. nov 19.

Tél tábornok megérkezett. Tehát utána a TAVASZ jön!!!!

írta: Misi Mágus
Tél tábornok megérkezett. Tehát utána a TAVASZ jön!!!!

Novemberi történések.

Sziasztok.

Megvolt a szezon utolsó gurulása, Tibikével és Ádámmal toltunk egy Tardost. Kurva hideg volt odafelé, ebéd közben még az eső is eleredt, de aztán szépen kisütött a nap és gatyarohasztó 12 fokban jöttünk hazafelé.

img_3703.JPG

Tardos MINDÖRÖKKÉ!

s10c0004_2.JPG

A lehullott levelek alattomosak, de amúgy szép az ősz.

Tibikével cseréltünk egy kicsit, szerinte a Honda villanymotoros és csak alibiből tankolok. Na ja, a Harley után nem csoda hogy ezt hiszi. Nekem nem volt kétségem min ülök!!!!!

2016-11-19_1.png

 

Felteszek két  videót is, csak hogy színesebb legyen a blog.

Az első a nyers valóság, Hangony és Zabar között.

A másodikat a Yello, Race című dalához komponálta Szőke Dani, aki a vágásokat a zenéhez igazította.

https://www.youtube.com/watch?v=l8tDDWfjK84

https://www.youtube.com/watch?v=Hn95-LlGt5s&t=12s

Szombaton kigurultunk a sógorokhoz és meglátogattuk a Louis-t. Jó buli volt a T 5-el lógni, csak Laci hiányzott. Vettünk pár "nélkülözhetetlen" dolgot, ettünk egy Winerschnitzelt, ittunk egy forró puncsot, dohányoztunk egy presszóban(!!!!), aztán haza gurultunk. Fasza nap volt, pedig a November Rain egy percre se állt el.

img_3780.JPG

A héten fejlesztés történt Bestia 2-n, kapott egy brutál helyzetjelzőt a gyári helyett, szigorú lett. Nem vagyok Homasita rajongó, de ez nagyon éri a pénzt. 2800-ért mindjárt kettőt adnak, és milliméterre passzol a gyári helyére, semmit nem kellett vágni. A vízállóságában nem bíztam, motortömítővel szigeteltem a necces részeket. Kb 10-szer erősebb a fénye az eredetinél. És ha hamar bekulázna, rögtön van tartalék is!

img_3787.JPG

Nagyon kell ismerni a típust, hogy észrevedd a különbséget.

img_3788.JPG

Így mindjárt feltűnőbb, ugye!!!

 És van még egy NAGY hír, úgy néz ki tavasszal kapok új MV Agusta tesztmotort!!!! Hááát az nagyon király lesz, valószínűleg 800-as Brutale-t. Most jöhetne a tavasz kicsit gyorsabban!!! Mondjuk február közepén egy 18 fokos napközbeni hőmérséklettel nagyon elégedett lennék, régi vágyam egy MV teszt.

22-mv-agusta-brutale-800-rr-590x393.jpg

Talán pont ez lesz????

 

Üdv. Mindenkinek: a Mágus.

 

 

 

 

Szólj hozzá

motorozás MV AGUSTA CB 1000 R