2016. sze 29.

Az utolsó Tökös Ötös túra.

írta: Misi Mágus
Az utolsó Tökös Ötös túra.

Szia Laci. HEJ!!

Sziasztok.

Sajnos minden jónak vége szakad egyszer. 2016-ban először és egyben utoljára motoroztunk együtt a T 5-el. Egész évben nem jött össze, hogy mindenki ráérjen egyidőben. Kivéve a szülinapomat, de akkor nem motoroztunk. Laci kitelepül Svédbe, pénteken indul. Űr marad utána, nagy űr, hiányozni fog. NAGYON!!!!

De azért búcsúzóul nyomtunk egy rettenetest, a Mátrán át Ózdig, aztán egy Ózd-Cered, ebéd a Négy Tó-ban, majd az örök klasszikus Cered-Salgótarján és onnan a szokott útvonalon haza. Este meg Vácon volt még egy kis "búcsúbuli", leöblítettük az út porát. Fasza nap volt, kár hogy nem mindegyik ilyen!!!!

img_3568.JPG

Indulunk

img_3587.JPG

Együtt a T 5!!! 

img_3564.JPGSisak a jobb tükrön, kesztyű az ülésen. 

s10c0026.JPG

Feri, Oli, Laci, Tomi.

s10c0010.JPG

Motorosbarát korlát a Mátrában. Több kellene!!!!!

s10c0022_1.JPG

Volt egy rövid kanyar Szlovákiába is.

img_3557.JPG

Középen az "Elnöki" motor.

Na azért hogy-hogynem, de Laci a CB-t nem viszi magával, szóval ha tavasszal jön haza lesz mivel gurulni! Fura év van mögöttünk, valahogy nem jött össze a közös motorozás. Laci kivételével mindenki új vassal gurul, én duplán is! Tomi XX-e beérett ahogy Ő mondta, Oli nagyon elégedett a BMW-vel, mondjuk tényleg nehéz rosszat mondani róla. Feri meg esik-kel a KTM-el, de mindig megvédi a bukócső a vasat. Majd összeszoknak. 

Én 2000 km fölött járok a B.2-vel, nagy a szerelem az első pillanattól. Télen majd foglalkozom a kipufogóval, meg valami nagyon dögös kicsi plexit kreálok rá. Lesz még gurulás az idén, de már csak rövidebbek. A szokásos szezonzáró Aggtelek biztos meglesz októberben, aztán meglátjuk milyen az idő. (Mert ugye a csupaszon fázom!!)

Üdv mindenkinek, óvatosan az őszi falevelekkel, Széles Utat: a Mágus.

Búcsúzóul pár kép a bejáratásról:

2016_szeptember_011.jpg

2016_szeptember_012.jpg

És pár CB 1000 R reklámkép:

cb_girl5.jpg

 

cb_girl.jpg

cb_girl2.jpg

 

Szólj hozzá

motorostúra tökös ötös CB 1000 R