2016. jún 12.

Lesz 58-as túra!!!!!!!

írta: Misi Mágus
Lesz 58-as túra!!!!!!!

Sziasztok!!!

Lesz 58-as túra!!! LESZLESZLESZ!!!!! "Kicsit" máshogy, de lesz!!!!!!!!!!!

Április 30.-án ugye elpereceltem, a vállam odalett. Három hétre a nyakamba kötötték a jobb karomat, az a kevés bicepsz ami volt egy hét alatt "leesett". Miután letehettem a kezem kiderült, hogy csak nem akar visszamenni a kulcscsontom a helyére, kaptam kineziológiai szalagokat. Most tolom a gyógytornát, és visszatértem az edzőterembe is. Június 5.-én indultam volna, most valahol Pamplona  környékén járnék, ha túljutottam volna a benzin hiányos, árvizek sújtotta Franciaországon. Próbáltam figyelembe venni a különböző ünnepeket, versenyeket, mint a Tour de France vagy a bikafuttatás, de mivel a focihoz sötét vagyok, az kimaradt, hogy most lesz a foci EB, és pont arrafelé. Full rendőri készültség a franciáknál.  De hát ez már történelem, hiszen itthon vagyok.

img_2485.JPG

Mint az új!

1. De azért motorozni kell, ha már ennyit készültem erre a nyárra, valamit csak össze kéne hozni. És megszületett a terv, illetve tervek! A 58-as túra utolsó negyedét Zolika barátommal motoroztam volna, aki Pollingból legurult volna Comohoz, és onnan együtt nyomtuk volna. Na!! Ez most úgy változik, hogy én megyek Pollingba hozzá(732 kilométer, autópályázás lesz különben sose érek oda), onnan indulva négy napig kanyargunk az Alpokban, megmásszuk a Stelviot, a Glocknert, megnézzük a Garda tavat, a Sasfészket Berchtesgadenben, San Candidóban beköszönünk Terrence haveromnak, aztán elpacsizunk és haza indulunk külön-külön. Pont azon a napon érkezem haza, mint amikor terveztem az 58-ast, június 29.-én. Pöpec!! A motor készen van, minden megjött időre, nem maradt semmi sérült, az utolsó patent is ki lett cserélve. Már fentvannak a Conti Roadattack 2 Evo  gumik is, készen állunk az Útra. Végül is rövidítve de meglesz a TÚRA!!!

img_2533.JPG

Gumik fent, db killer beszerelve.

2. Másodiknak pedig a T 5-el csinálunk egy Zakopanet július közepén. Igazából az utolsó guriga lesz ebben a felállásban, mert Laci Svédbe költözik augusztusban. (azért néha biztos hazalátogat majd mert a CB itthon marad) Szóval Őt "búcsúztatjuk" három napig, odakint, ezt a hétvégét azért a képzeletetekre bízom. Szomjasak biztos nem leszünk....

Összességében kb 4500 kilométer lesz ez a két túra, tulajdonképpen a fele az 58-asnak. Nem lehetek telhetetlen, ez így is nagyon szerencsés alakulás. Meg tudom írni a tesztet a Contiról, és a füldugókról, a többi szponzor elúszott.

img_2566.JPG

Cuccolás próba. Az esőruhát könnyen elérhető helyre tettem.

img_2565.JPG

Egy "láthatatlan" 58-as.

Már csak azért drukkolok, hogy álljon el az eső mire indulok. Egyelőre elég esős nyarunk van, pont elég már a hidratálásból.  Tegnap vettem egy defektjavító készletet, remélem nem kell tesztelni. Még kreálok valami tempomat félét, mert az jó lesz az autópályás menethez, hogy tudjam pihentetni a jobb kezemet is, és tulajdonképpen készen vagyok. Ma kipróbáltam az úszást is, kicsit "karcosan" de ment.  Szóval újra készen állok az Útra, GO WEST!!!!

2016-06-04_2.png

Íme a KÖR! Alpen Masters Zolika módra.

Ha visszajöttem írok egy szép hosszú beszámolót, addig is jó Motorozást!!!

A Mágus.

 

Szólj hozzá